Vargad otsivad hoolega saaki

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui vahepeal jahtisid pikanäpumehed rohkem sellist vara, mida sai kergelt kätte, siis nüüd näib, et kurikaelu ei peata enam ka lukud.


Ööl vastu 7. septembrit varastati Tartus Jalaka tänava maja lukustatud koridorist lukustatud punast värvi mägijalgratas Fort, vahendas Lõuna prefektuur. Kahju suuruseks hindas omanik 3200 krooni.

Sama maja trepikojast varastati 21- käiguga tumepunast värvi lukustatud maastikujalgratas Tornado koos jalgrattakompuutriga, mis maksis 3700 krooni.

Ajavahemikus 2.-3. september murti Põlvamaal Orava vallas Rebasmäe külas sisse küüni ja varastati muruniiduk HQ 147SV ning kanister 20 liitri bensiiniga.

8. augustist kuni 7. september on keegi sisse murdnud Kanepi vallas Varbuse külas asuvasse elumajja ning varastanud neli elektriradiaatorit, hüdrofori ja aiakäru. Kahju on 6500 krooni.

6. septembril avastati, et Haaslava vallas Koke külas on töökoja territooriumilt varastatud puidukoorimisliin VK-16. See masin maksab 76 000 krooni.

Ööl vastu 7. septembrit siseneti Valgjärve vallas Alussaare külas lukustamata akna kaudu elumajja ning varastati kaks jalgratast, võsalõikaja, lintlihvija Makita,
elektriline käi, survepesur. Esemete väärtuseks on 17 170 krooni.

7. septembril varastati Tartus Riia tänava kaubamajas inimese taskust rahakott koos 1600 krooni sularaha ja dokumentidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles