Suveülikool tõi kahekordselt huvilisi

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli suveülikoolis oli tänavu pea kaks korda enam õppureid kui mullu. Läinud aastal osales suveülikooli eestikeelsetel kursustel 534 huvilist, tänavu kasvas nende arv juba 1023-le. Suvekursustest võttis osa kokku 1155 inimest.

Populaarseimad eestikeelsed kursused ettevõtjate ja spetsialistide seas olid «Sissejuhatus hiina keelde, kultuuri ja ärieetikasse» ja «Coaching (arengutreening) töötajatele ja meeskonnale – miks ja kuidas». Haridustöötajatele pakkus enim huvi sõjaeelse Eesti Vabariigi sisepoliitika ning  kursus «Huvijuhtide suveakadeemia».

Huvialakursustest olid populaarseimad jooksukool, milles õpetati valmistuma rahvajooksu ürituseks, ning maalimine. Välismaalaste seas olid taas kord populaarseimad eesti keele kursused.

Õppijate tungival soovil on kavas 2011. aasta jaanuaris-veebruaris esmakordselt korraldada ka talveülikool. Selle kursused on suunatud erinevatele huvirühmadele, muu hulgas neile, kellele töö iseloomu tõttu suvel õppimine ei sobi. Talveülikooli kursuseid saab vaadata aadressil www.tk.ut.ee/talveylikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles