Kullamäe: viimasel veerandil kaotasime keskendumise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond pidas Saksamaal Frankfurdis neljanda EuroChallenge’i vahegrupi mängu ning alagrupist edasipääsu nimel tulnuks alistada kohalik Skyliners. Paraku tuli vastu võtta 73:92 kaotust. Janar Talts tõi Rocki parimana 19 punkti ja neli lauapalli.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul kadus neljandal veerandajal kaitses keskendumine. «Frankfurt vääris täna võitu. Kolm veerandaeg mängisime väga hästi ja just kaitses. Viimasel neljandikul kaotasime aga keskendumise ja nad hakkasid ka hästi tabama, ka raskeid viskeid. Ja loomulikult kui lased sellisel heal võistkonnal visata veerandajaga 35 punkti, on võita väga keeruline,» ütles Kullamäe.

19 punkti visanud Janar Taltsi sõnul oli pettumus suur. «See oli meie jaoks väga raske mäng. Kolm veerandaega püsisime mängus ja juhtisime isegi kolmandal. Aga neljas veerandaeg oli neile kui pidu – nad mängisid arukalt ja tabasid oma visked. Kindlasti väga raske ja pettumust valmistav kaotus. Aga järgmine mäng on kodus Saraatoviga ja läheme seda sada protsenti võitma,» ütles Talts pärast mängu pressikonverentsil.

Skylinersi ridades tegi parima esituse tsenter Johannes Voigtmann 26 punkti ja nelja lauapalliga. Justin Cobbs lisas 20 punkti ja neli korvisöötu. Konstantin Klein ja Michael Morrison viskas võrdselt 11 punkti.

Rockil on nüüd EuroChallenge’i vahegrupis kirjas üks võit ja kolm kaotust ning ees veel kaks kodumängu. Järgmisel kolmapäeval, 18. veebruaril võõrustatakse venelaste Saratovi Avtodori, kellelt nende kodus suudeti võidupunktid põnevusmängus ära võtta. Kohtumine algab kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles