Talveakadeemia toob kokku noorteadlased

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone
Tartu ülikooli peahoone Foto: Sille Annuk / Postimees

TudengiTeaduse päeva raames saavad kõiki huvilised homme Ahhaa keskuses kuulata üliõpilaste teadustöid, mille temaatika ulatub õpetamisest elektritarbimiseni kuni rõõmsate rottide käitumise uurimiseni välja.

Ettekandmisele tuleb kolmteist Eesti noorteadlase artiklit, mis keskenduvad säästvale arengule.

Päeva viib läbi MTÜ TalveAkadeemia. Projektijuht Kadi Varda märkis, et homsel TudengiTeaduse päeval saavad noored teadlased kõige erinevamatelt erialadelt kokku ning jagavad oma nägemust sellest, kuidas aitavad nende uurimused kaasa jätkusuutlikule ühiskonnale.

Varda loodab, et homsel üritusel leiab iga teadushuviline endale midagi kasulikku, olgu selleks mõni hea mõte argipäeva, uued huvitavad kontaktid teadusmaailmast või hoopis saadakse innustust oma lõputöö kirjutamiseks.

Ettekandeid hindab komisjon, kes valib välja parimad tööd, mis pääsevad edasi 11.-13. märtsi konverentsile «1001 digivarjundit».

Kohal on ka teaduspisiku levitajad ideelaborist ja Eesti teadusagentuurist, läbi viiakse põnevaid töötube ja eksperimente.

TudengiTeaduse päev leiab aset homme kell 10-19 ja on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles