Salva/Rock sai Euroopa noorteliiga turniiril kolm võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Nädalavahetusel Tartus peetud Euroopa noorteliiga (EYBL) U15 vanuseklassi turniiril sai Salva/Rocki võistkond kolm võitu ja kaks kaotust.

Võidud saadi mängudes Poola meeskonna Trefl Sopotiga (71:52), Peterburi võistkonna BC Centralnaja üle (66:45) ja BC Kalev/Viasati üle (65:36). Kaotusega tuli leppida mängudes kahe Peterburi noortemeeskondade vastu: BS Admiralteiskajale kaotati 46:67 ja BS Kalininskajale 40:46.

Salva/Rockil (treener Raido Rebane) on nüüd kahe vooru järel tabelis 6 võitu ja 4 kaotust.

Meeskonna resultatiivseimad olid sel turniiril Joonas-Anton Jürgenstein 12,0, Rauno-Richard Arak 9,4 ja Egert Paap 8,6 punktiga keskmiselt mängus. Parim lauavõtja oli Paap, kes võttis mängus keskmiselt 8 lauapalli.

Järgmine voor mängitakse märtsis Keilas.

Samal turniiril 4 võitu ja ühe kaotuse saanud Tallinna Kalevi meeskonnas lõid kaasa ka kaks Erkmaa korvpallikooli poissi. Kirill Korsunov ja Romet Käämer oli meeskonna resultatiivsemate hulgas, Korsunov viskas keskmiselt 8,2 punkti ja Käämer 8,0 punkti mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles