Rocki järgmised vastased eurosarjas. Saraatovi Avtodor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saraatovi Avtodor ja Kalev/Cramo (valges)
Saraatovi Avtodor ja Kalev/Cramo (valges) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskonnal tuleb EuroChallenge’i sarja vahegrupis kohtuda Saksamaa, Hollandi ja Venemaa klubidega. Esimeses mängus saadi koduväljakul kaotus Frankfurt Fraport Skylinersilt 62:71, teisipäeval ollakse võõrsil vastamisi Saraatovi Avtodoriga.

Avtodor sai EuroChallenge’i alagrupiturniiril 5 võitu ja ühe kaotuse (BC Astanalt), VTB liigas ollakse praegu seitsmendal kohal (8 võitu ja 8 kaotust).

Nii eurosarja kui ka VTB liiga statistika järg kannavad Avtodori mängus põhiraskust neli mängijat, kolm ameeriklast ja ukrainlane Kirilo Fessenko (216 cm).

Eurosarja alagrupiturniiril olid resultatiivseimad ameeriklastest tagamängijad Courtney Fortson (180 cm) ja Jeremy Chappell (191 cm) - Forston viskas mängus keskmiselt 16,4 ja Chappell 15,7 punkti. Palju ei jäänud neist maha ka kolmas ameeriklane, 208 cm pikkune Travis Peterson tõi meeskonnale keskmiselt 14,8 punkti mängus.

216 cm pikkune ukrainlane Kirilo Fessenko valitses korvi all, tema viskas mängus keskmiselt 15 punkti ning võttis 11,3 lauapalli.

VTB liigas veavad meeskonda samad mängijad. Resultatiivseimad on Fortson 19,4, Peterson 14,8, Fessenko 13,8 ja Chappell 10,6 punktiga mängus. Kusjuures on Courtney Fortson VTB liigas olnud platsil keskmiselt 36,4 minutit mängus.

Viimase VTB liiga mängus, milles Avtodor võitis kodus Kaasani Unicsit 87:69, oli üleplatsimees Kirilo Fessenko, kes viskas 23 punkti ja võttis 16 lauapalli.

Viimane täiendus Avtodoris on lätlasest väike äär Richards Kuksiks (197 cm).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles