Homses Tartu Postimehes. Rock püüab eurosarja vahegrupis esimest võitu

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpalli meistriliigas võitis TÜ/Rock kodusaalis Kalev/Cramo 66:54.
Eesti meeste korvpalli meistriliigas võitis TÜ/Rock kodusaalis Kalev/Cramo 66:54. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond alustab homme EuroChallenge'i sarja vahegrupi mänge, kui kodusaalis minnakse vastamisi Saksamaa klubiga Frankfurt Fraport Skyliners.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul peaks meeskond olema uuteks eurosarja mängudeks nii vaimselt kui füüsiliselt valmis. «Tahaks loota küll, aga ette ju ei tea. Ühe mängu oleme sel aastal mänginud ... Ma arvan, et oleme valmis,» ütles ta.

Homses kohtumises saab Kullamäe kasutada ka Joosep Toomet, kes istus põlveprobleemi tõttu üle kahe kuu pingil. Toome oli tegelikult valmis väljakule jooksma juba eelmisel reedel Kalev/Cramo vastu, kuid jäi kohtumisest siiski kõrvale.

«Nii me Jossiga (Joosep Toomega – toim) otsustasime. Eks ikka homset mängu silmas pidades. Vaatame, kas sellest oli abi või mitte,» ütles Kullamäe. Ta andis mõista, et jättis Toome vastaste jaoks üllatusmeheks. «Eks ikka ju skauditakse. Nii nagu meie vaatame teiste mänge, vaatavad teised meie mänge.»

Pikemalt loe homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles