Rocki järgmised vastased eurosarjas. Fraport Skyliners

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängib Fraport Skyliners (Johannes Voigtmann ja Quentez Robertson).
Mängib Fraport Skyliners (Johannes Voigtmann ja Quentez Robertson). Foto: www.fraport-skyliners.de

TÜ/Rocki korvpallimeeskonnal tuleb EuroChallenge’i sarja vahegrupis kohtuda Saksamaa, Hollandi ja Venemaa klubidega. Esimeses mängus minnakse 13. jaanuaril kodus kokku Saksamaa klubiga Frankfurt Fraport Skyliners.

Fraport Skyliners sai EuroChallenge’i alagrupiturniiril 4 võitu ja 2 kaotust, Saksamaa meistrivõistlustel ollakse hetkel 18 meeskonna hulgas kaheksandal kohal (8 võitu ja 9 kaotust).

Nii eurosarja kui ka Saksamaa liiga statistika järg kannavad Skylinersi mängus põhiraskust viis mängijat, kolm ameeriklast ja kaks sakslast.

Eurosarja alagrupiturniiril olid resultatiivseimad ameeriklastest tagamängijad Sean Armand (pikkus 196) ja Justin Cobbs (pikkus 191) – Armand viskas mängus keskmiselt 16,4 ja Cobbs 15,7 punkti. Kolmas ameeriklasest tagamängija Quentez Robertson (pikkus 188 cm) tõi meeskonnale keskmiselt 8,7 punkti mängus. Parim söötja neist oli Cobbs 4,3 resultatiivse sööduga mängus.

Pikkadest mängijatest oli eurosarjas resultatiivseim 211 cm pikkune keskmängija Johannes Voigtmann, kes viskas keskmiselt 13,5 punkti ja võttis 7,5 lauapalli. Talle ei jäänud palju alla ka 207 cm pikkune teine sakslane Danilo Barthel (punkte 11,5 ja lauda 5,3). Eelmistega pea sama palju mänguaega sai eurosarjas ka kanadalane Aaron Doornekamp (201 cm, punkte keskmiselt 7,7, lauda 4,7).

Saksamaa meistriliigas veavad meeskonda samad mängijad. Resultatiivseimad on Cobbs 15,6, Armand 13,5, Robertson 11,1 ning Voigtmann ja Barthel võrdselt 10,6 punktiga mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles