Priit Pullerits: aitab punnimisest

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pullerits
Priit Pullerits Foto: Kristjan Teedema

Aivar Rehemaa on meeldiv ja lahke inimene. Kord käisin tal Otepääl külas ning ta rääkis mulle kolm tundi oma suusakarjäärist ja treeningutest. Oli nii meeleolukas kui ka hariv pärastlõuna. Kuid Rehemaal on üks parandamatu viga: ta on 32 aastat vana.

Peeter Kümmel on visa ja asjalik inimene. Kord rääkis ta mulle Postimehe toimetuses põhjalikult, kuidas dramaatiline seljahäda ta peaaegu lõplikult maha oleks murdnud. Karm lugu, aga ta tuli sellest välja. Kuid Kümmelil on samuti üks parandamatu viga: ta on 32.

Ometi jätkavad mõlemad mehed suusatajana üritamist, küllap lootes, et millalgi koidab päev, mil nad ületavad oma senise tiitlivõistluste parima tulemuse – Kümmelil MMi kuues ja Rehemaal MMi seitsmes koht – ning kerkivad korrakski pjedestaalile. Rõõmustaksin südamest koos nendega, kui see juhtuks. Saadaksin mõlemale kindlasti palavad õnnitlused.

Aga kas ma usun, et see juhtub? Ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles