Mikk Kaasik: poliitika tundub ebahuvitav

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Kaasik (vasakul) ja Kaspar Kiisk on juba staažikad näitlejad ning dubleerivad teineteist Vanemuise lastemuusikalis «Nukitsamees». Fa-dieesi laulustuudios harjutavad poisid on head sõbrad ning teevad koos ka bändi.
Mikk Kaasik (vasakul) ja Kaspar Kiisk on juba staažikad näitlejad ning dubleerivad teineteist Vanemuise lastemuusikalis «Nukitsamees». Fa-dieesi laulustuudios harjutavad poisid on head sõbrad ning teevad koos ka bändi. Foto: Tõnis Järs

Lähte ühisgümnaasiumis õppiv Mikk Kaasik (11) saab vaatamata oma noorele eale ette näidata neli suurt teatri- ja filmirolli. Ta on mänginud Vanemuise lavastuses «Fanny ja Alexander», Emajõe suveteatri «Üle linna Vinskis» ning Rene Vilbre seriaalis ja lastefilmis «Väikelinna detektiivid ja valge daami saladus». Detsembrist kehastab Mikk koos hea sõbra Kaspar Kiisaga nimiosalist Vanemuise lastemuusikalis «Nukitsamees». 

Kuidas sa rolle saad? Kas sa otsid ja kandideerid või sulle pakutakse?

Muidu on ikka nii olnud, et olen ise kandideerinud. «Väikelinna detektiividesse» mind soovitati, aga ma ikkagi pidin kandideerima. Aga nüüd Nukitsamehe rolli kutsuti.

Kas Nukitsameest on kerge mängida?

Kuidas võtta. Teda on tõesti kergem mängida kui Alexandrit, aga ei saa ka öelda, et teda on kerge või raske mängida. Sõltub, millega võrrelda.

Mis mees see Nukitsamees on?

Minu arust on Nukitsamees selline, kes kasvab üles sellises kodus, kus ei ole väga palju süüa. Või kui isegi on, siis need on ainult kondid. Ta kasvab kolliks või selliseks metsaliseks. Kuigi lõpuks ta viiakse päris koju ja seal ta saab inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles