Enam kui pooli loomeinimesi saadab ettevõtluses edu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Mis on saanud viis aastat tagasi kevadel Tartu linnavolikogu otsusel tegevust alustanud Tartu loomemajanduskeskuses selle aja jooksul äriplaane kaitsnud ettevõtjatest? Kui paljud neist on olnud edukad ja kui paljud valinud teise tegevusala?

Nendele küsimustele vastust otsides oli kõigepealt vaja teada, kui palju on üleüldse neid, kes on loomemajanduskeskuses äriplaani kaitsnud.

Sain keskusest saja nimega tabeli koos meiliaadressidega ja saatsin oma küsimused laiali. Neljandik vastas üsna kohe ning kui olin saatnud kordusmeili, kogunes vastuseid ühtekokku juba pooltelt. Ülejäänute kohta otsisin internetiavarustest telefoninumbreid ja muudkui helistasin ja helistasin.

Küsitluse tulemused lubavad väita, et neid, kellele praeguseks toob kogu leiva lauale töö kaitstud äriplaani alusel, on tublisti üle poole, täpsemalt 57 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles