Volikogu laitis oma kauplusauto maha

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: VORBUSE TOIDUPOOD : TARTU, EESTI, 15DEC14 -  
Pildil Vorbuse toidupood.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: VORBUSE TOIDUPOOD : TARTU, EESTI, 15DEC14 - Pildil Vorbuse toidupood. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu külje all asuvas Tähtvere vallas elanikepuudust pole, kuid poodi tuleb seal tikutulega otsida. Nii tõusiski päevakorrale mõte panna vallas külast külla sõitma oma kauplusauto, kuid vallavolikogu ideed ei toetanud.

Ligi 2600 elanikuga Tähtvere vallas müüb toidu- ja esmatarbekaupu vaid Rahingel asuv väike erapood, lisaks on Rahingel ASi Tartu Agro Rahinge lihatööstuse kauplus. «Rohkem poode meie vallas ei ole,» kinnitas pea 22 aastat Rahinge poodi pidanud Raili Vetemäe.

Veel mõni aeg tagasi pidas ta poodi ka Vorbusel, kuid nüüd on seal otsad sisuliselt kokku tõmmatud. «Vorbuse poes osutan ainult teenust,» selgitas Raili Vetemäe. «Kui inimesed midagi tellivad, siis viin kauba sinna. Aga see pole poepidamine, see on nagu sotsiaaltöö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles