Tartu poisid aitasid alistada Barcelona

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi U14 võistkond.
Tallinna Kalevi U14 võistkond. Foto: TPM

Tallinna Kalevi U14 vanuseklassi korvpallivõistkond, mida oli täiendatud kolme Rocki korvpallikooli poisiga, saavutas kõrgetasemelisel turniiril Barcelonas kolmanda koha.

Turniiril osales kuusteist võistkonda. Kuulsamatest klubidest võtsid osa FC Barcelona, Madridi Reali, Badalona Joventudi, Manresa, Tenerife ja Madridi Estutiantese noortevõistkonnad, kirjutatakse Rocki korvpallikooli kodulehel.

Kalev võitis alagrupimängudes Manresat, Mollet` ja UESC võistkondi. Poolfinaalis kaotasid Eesti korvpallinoored BMS Copenhagenile, kuid kolmanda koha mängus alistati 48:36 FC Barcelona.

Kalev mängis Hispaania turniiril koosseisus: Karl Gustav Paloots, Stener Vare, Carl Erik Klamas, Andre Loigu, Marcus Neiland, Ralf Kättis, Illimar Raiend, Robin Selvet, Karl Kristjan Tamm, Siim Oliver Oja ning Tartu poisid Kerr Kriisa, Peeter Toomas Tael ja Reio Sillapuu. Treenerid olid Art Elmik ja Kaarel Loigu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles