Martin Parmas: õnnelikud ja terved lapsed on meie tuleviku võti

, Linnavolikogu liige (Reformierakond), treener ja lapsevanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MARTIN PARMAS
MARTIN PARMAS Foto: Valimised

Nelja lapse isa, ettevõtja Kalle Pilt on teinud Facebookis Vabaerakonna nimel ettepaneku, et iga laps saaks tasuta tegelda ühe huviharidusvaldkonnaga. See mõte ei ole tegelikult midagi uut, sest eelmise valitsuse koalitsioonileppesse oli kirjutatud riiklik ringiraha, mis ei realiseerunud ja on seetõttu endiselt aktuaalne.

Minu kui lapsevanema ja elukutselise treeneri ning Tartu linnavolikogu kultuurikomisjoni liikme prioriteet on alati olnud tegevus, mis tooks lapsed tänavalt ära, tegelema kas spordi või mingi muu huvitegevusega.

Millega tegelda, seda ei saa riiklikult ette määrata, tähtis on, et laste füüsiline ja vaimne areng oleks neile sobival viisil tagatud.

Kuna selle pöördumise taga on tunda ehedat muret, siis tahan jagada arvamust, et ka Tartu linn on astunud mitmeid samme teel taskukohasema huvihariduse poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles