Gert Kullamäe: tuleb hooaja üks suurtest mängudest

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek (palliga) Tartu Rocki särgis.
Gert Dorbek (palliga) Tartu Rocki särgis. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul on Rockil eurosarjas selge siht silme ees ning kui meeskond suudab kahest järelejäänud kodumängust võtta vajalikud võidupunktid, sammutakse edasi vahegruppi.

Tänase euromängu eel oli Kullamäe kõige suurem mure män­gijate vigastused. Kindel on see, et rumeenlaste Energia Targu Jiu vastu ei saa mängida Joo­sep Toome, keda vaevab endiselt põlvehäda. Küll aga lootis Kullamäe, et mõlemad leedulased on täna valmis sekkuma.

Nii Augustas Peciukeviciust kui Karolis Petrukonist oleks Kullamäe saanud kasutada ka reedeses mängus Rakvere Tar­va vastu, kuid otsustas siiski mehed pingil hoida.   

«Ma ei tahtnud võtta üleliigseid riske. Äkki juhtub jälle midagi. Pigem tahtsin, et ta ikka saaks homme mängida,» lausus Kullamäe Peciukeviciuse kohta. Ta ütles, et see polnud tänast euromängu silmas pidades taktikaline käik.

«Pigem oleks ikka tahtnud, et ta oleks Tarva vastu juba mänginud, aga lihtsalt olukord on selline,» lausus Kullamäe.

Ta lisas, et isegi kui Peciu­ke­vicius täna mängib, ei saa see lihtne olema. «Ta pole ju ikkagi nädal aega meeskonna treeningute mängulises osas osalenud, nii et see pole nii või naa talle lihtne.»  

Karolis Petrukonise kohta ütles Kullamäe, et Rocki keskmängija sai viimases mängus Rapla vastu löögi vastu põlve ning see läks paiste.

«Kui oleks väga vaja olnud, oleks ta põhimõtteliselt saanud Tarva vastu mängida. Ma ütlesin talle ka mängu ajal, et olgu igaks juhuks valmis. Eks me õrnal jääl siin käime, iga mees on arvel. Timo Eichfuss mängib juba poolteist kuud valuvaigistitega,» lausus Kullamäe. Ta tunnistas, et Rocki kõige suurem mure ongi mängijate vigastused.

«See on hästi hell teema. Trennis ka pidevalt mõtled, et keegi oma jalale liiga ei teeks. Kui mehed on kõik terved, oled enesekindlam ja igas mõttes on hoog parem. Aga kui üks häda on siin ja teine häda seal, siis see mõjutab kõike. Nii treeninguid, mängija enesekindlust, füüsilist vormi,» rääkis Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles