Tartu kunstikool hakkab juubeldama

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembris saab avalöögi Tartu kunstikooli juubeliaasta - Eesti vanim kunstialast kutseharidust andev kool saab järgmisel suvel 60-aastaseks.


Õppeaasta 2010-2011 on Tartu kunstikooli juubeliaasta, mille avab 9. septembril kooli uues Eha tänava majas peetav kunstikutsehariduse ümarlaud, teatas kunstikool. Ümarlaual arutletakse kutsehariduse jätkusuutlikkuse teemal.

Haridusametnike, kutsehariduse spetsialistide ja tööandjate kõrval osalevad üritusel Tartu kunstikooli vilistlased, kes töötavad või õpivad Eesti kõrgkoolides ning mujal Euroopas.

10. septembril kogunetakse stiilselt värvikaks ja lärmakaks rongkäiguks, mille teekond läheb Tartu kunstikooli endiste majade juurde Kuperjanovi, Veski ja Tähe tänaval. Kell 14 toimub Eha tänaval asuva uue maja avamine.

Lisaks külluslikule peolauale saavad huvilised ja külalised nautida fotonäitust uue maja valmimisest, koomiksi-, joonistus- ja maalinäitust. Kõigile on avatud töötoad.

Päev hiljem esitleb kool värsket trükist, mis tekstiliselt ja pildiliselt võtab kokku kooli 60 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles