Gert Kullamäe: teisel poolajal näidatud enesekindlus teeb mulle eriti rõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

TÜ/Rocki korvpallimeeskond alistas EuroChallenge'i sarjas Ungari klubi Egis Körmendi 79:72 ning meeskonna peatreenerile Gert Kullamäele tegi rõõmu, et mehed näitasid teisel poolajal üles enesekindlust.

"Alustasime mängu hästi, aga siis tuli mingil hetkel mõõn sisse ja ebakindlus eriti just rünnaku poolel," rääkis Kullamäe akadeemilise spordiklubi pressiteenistuse vahendusel. "Vaheajal proovisime mängijatesse enesekindlust süstida, et nad ei põeks ja võtaksid julgelt viskeid. Teisel poolajal viskasidki kutid superhästi ja ka rasked visked kukkusid sisse. Lõpp läks küll pisut närviliseks, sest saal oli väike, kodupublik läks korralikult käima ja mängida oli seal päris raske. Aga seda hinnatavam on võit ja teisel poolajal näidatud enesekindlus teeb mulle eriti rõõmu."

TÜ/Rockil on nüüd eurosarjas tabelis kaks võitu ja üks kaotus. Järgmine euromäng on Rockil 2. detsembril kodus Energia TG-JIU meeskonna vastu, kellele võõrsil kaotati 56:74.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles