Alternatiivrokitrio võttis esikplaadi tegemisel maksimumi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändis Slippery Slope mängivad-laulavad Egert Milder (kitarr, vokaal), Madis Lett (bass, taustavokaal) ja Henri Kuusk (trummid).
Bändis Slippery Slope mängivad-laulavad Egert Milder (kitarr, vokaal), Madis Lett (bass, taustavokaal) ja Henri Kuusk (trummid). Foto: Erakogu

Tallinna alternatiivroki trio Slippery Slope annab täna kell 22 Genialistide klubis (Tartu, Lai 37 taga), et esitleda selle nädala esmaspäeval ilmunud esimest kauamängivat plaati «Do You Feel The Same». Enamik 12 loost on verivärsked, varem publikule esitamata.

Salvestiste netipesas Soundcloudis ja erinevates raadiojaamades üle Eesti on olnud juba varem võimalik kuulata uue albumi avasinglit «Careful».

««Careful» oli kõige esimene laul, mis me oma plaadi jaoks salvestasime,» selgitas bändi laulja ja kitarrist Egert Milder. «Lisaks on see lugu meile eriti oluline, kuna räägib ühisest sõbrannast, kes kahjuks meie hulgast liiga vara lahkus.»

Debüütplaat «Do You Feel The Same» salvestati koos Kanada produtsendi Robert Stanley Montesega, kes on teiste seas teinud koostööd selliste muusikutega nagu Justin Timberlake, Bruno Mars, Biffy Clyro ja Stevie Wonder. Plaadi on kujundanud noor graafiline disainer Ronald Uus.

«Me polnud nõus oma esimese plaadi puhul mitte ühtegi järeleandmist tegema. Ei lugude, helikvaliteedi ega albumi väljanägemise osas. Tahtsime kõigest maksimumi välja pigistada ja usun, et saime sellega hakkama,» ütles bändi trummar Henri Kuusk. «Eriti hea meel on, et leidsime oma kampa sellise noore ja lennukate ideedega graafilise disaineri nagu Ronald Uus, kelle käe all valmis tõsiselt suurejooneline albumikujundus. Selline, mille kohta on juba öeldud, et see sobib pigem raamatu- kui plaadiriiulisse.»

Plaati «Do You Feel The Same» läheb trio esitlema Tartu ja Tallinna kõrval novembris ka Lätti ja Leetu.

Aastal 2008 loodud bändis laulavad-mängivad kolm lapsepõlvesõpra ja klassivenda: lisaks juba nimetatud Milderile ja Kuusele ka Madis Lett (bass, taustvokaal). Aastal 2012 võitis Slippery Slope Eesti olulisima bändide konkursi «Noortebänd».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles