Tartumaa sulgpallurid näitasid rahvusvahelisel võistlusel head taset

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

24.–26. oktoobril toimus Espoos rahvusvaheline sulgpallivõistlus U11–17 vanuseklassidele «Finnish International Junior Elite 2014», millel Hannaliina Piho saavutas üksikmängus teise koha.

Võistlusest võttis osa peaaegu 300 noort sulgpallurit erinevatest Euroopa riikidest. TÜASK-ist osalesid Hannaliina Piho, Sigrid-Laura Moora, Ramona Üprus ja Mikko-Leo Selg.

Hannaliina Piho saavutas U-17 üksikmängus teise, paarismängus kolmanda ja segapaarismängus üheksanda koha.

U-17 tüdrukute seas jõudis Hannaliina Piho tüdrukute üksikmängus finaali ja kaotas Venemaa esindajale Vera Morozovale seisuga 2:0 (21-23; 21-8).

Tüdrukute paarismängus kaotasid Hannaliina Piho – Liisa-Lota Tannik (Triiton) poolfinaalis Venemaa paarile Sabina Alieva – Vera Mozotavale kahes geimis (20:22; 19:21) ja jäid jagama kolmandat kohta.

Segapaarismängus jäid Hannaliina Piho – Matis Kaart (Triiton) jagama üheksandat kohta.

Sigrid-Laura Moora jäi jagama üheksandat kohta nii üksik-, paaris- kui ka segapaarismängus.

U-15 vanuseklassi poiste üksikmängus jäi Karl Kert (Triiton) jagama kolmandat kohta.

U-15 vanuseklassi poiste üksikmängus tegi väga tugeva võistluse Mikko-Leo Selg, kes jäi jagama viiendat kohta. Veel osales Selg paarismängus, kus kahjuks ühtegi võitu kirja ei saanud.

U-13 vanuse klassis osales Ramona Üprus, kes sai üksikmängu lohutusringis kolmanda koha. Ta osales lisaks veel paarismängus ja segapaarismängus, kus pidi võtma kaotused vastu juba avaringis.

U-13 poiste paarismängu finaalis kaotasid Artur Ajupov ja Tauri Kilk (Triiton) Venemaa paarile kindlalt 0:2 ning lõpptulemuseks jäi teine koht.

U-11 poiste üksikmängus saavutas Tauri Kilk kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles