Vaheaeg algas tänuüritusega

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste hulgas lahkusid selt pidulikult vastuvõtult punase roosi ja tänukirjaga Variku kooli õpetaja Helve Israel (vasakult), Petersoni gümnaasiumi õpetaja Aita Raudsepp, Tartu lasteaia Sass õpetaja Agnes Vaimann, Kivilinna kooli õpetaja Viive Saar ja Annelinna gümnaasiumi õpetaja Alevtina Andrejeva.
Teiste hulgas lahkusid selt pidulikult vastuvõtult punase roosi ja tänukirjaga Variku kooli õpetaja Helve Israel (vasakult), Petersoni gümnaasiumi õpetaja Aita Raudsepp, Tartu lasteaia Sass õpetaja Agnes Vaimann, Kivilinna kooli õpetaja Viive Saar ja Annelinna gümnaasiumi õpetaja Alevtina Andrejeva. Foto: Kalev Saar

Õpilased tundsid eile mõnu sügisesest koolivaheajast, üle poolesaja Tartu linna ja maakonna õpetaja kogunes aga pärastlõunal Tartu ülikooli aulasse Tartumaa haridustöötajate tänuüritusele.

Teiste hulgas lahkusid selt pidulikult vastuvõtult punase roosi ja tänukirjaga Variku kooli õpetaja Helve Israel (vasakult), Petersoni gümnaasiumi õpetaja Aita Raudsepp, Tartu lasteaia Sass õpetaja Agnes Vaimann, Kivilinna kooli õpetaja Viive Saar ja Annelinna gümnaasiumi õpetaja Alevtina Andrejeva. Õpetajad Vaimann, Saar ja Andrejeva pälvisid Tartu kultuurkapitali enesetäiendamise stipendiumi.

1980. aastast Tartu kommertsgümnaasiumis ning sellest sügisest Petersoni gümnaasiumis matemaatikat ja majandusmatemaatikat õpetav Aita Raudsepp ning 1990. aastast kunstigümnaasiumis ja sügisest sellest saanud Variku koolis inimeseõpetust ja kehalist kasvatust andev Helve Israel võtsid aga vastu Tartu kultuurkapitali elutöö stipendiumi.

«Valiku tegemine oli väga raske, kõik 11 kandidaati on väga head ja hinnatud õpetajad,» iseloomustas Tartu kultuurkapitali juht Anne Evrecht elutöö stipendiumi saajate valikut. Sama tõdes Tartu abilinnapea Tiia Teppan, kes tunnustas tänuüritusel Tartu 33 tänavust aasta õpetajat, kes kõik korraga ei mahtunud isegi ühispildile. Tartumaa aasta õpetajad 2014, erinevates omavalitsustes töötavad 19 pedagoogi, õnnestus fotograafil veel napilt ühele pildile saada.

Tunnustust jagati ka 2014. aasta raamatukoguhoidjale ning täiskasvanud õppija nädalal valitud aasta õppijale, koolitajale ja koolituse toetajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles