Kullamäe: mängisime ilma skautimata ja proovisime igaühe vastu individuaalselt tegutseda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Mihkel Maripuu

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga karikaturniiri poolfinaalis Šialuliai 62:59. Finaalis kohtutakse Liepaja/Triobetiga, kes sai teises poolfinaalis 71:70 jagu Ventspilsist.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli mängu võti realiseerimises. «Esimesel poolajal hakkasid meie kaitse eksimused rünnakust. Viskasime palju mööda ja siis ei jõudnud kaitsesse tagasi. Pall liikus küll õigetesse kohtadesse, aga realiseerisime oma võimalusi halvasti. Teisel poolajal juba kukkusid pallid paremini sisse ja nii oli kaitses ka lihtsam. Mängisime ilma vastaseid skautimata ja proovisime igaühe vastu individuaalselt mängida,» sõnas juhendaja.

«Kokkuvõttes meile hea ja võitluslik võit ning saame homme finaalis mängida. Homme on ka Joosep Toome tagasi ja pikkade rotatsioonis rohkem võimalusi,» lisas Kullamäe.

Finaalmäng algab Liepaja olümpiakeskuses kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles