Videointervjuu Kullamäega: meil on hetkel pilt veidi parem kui Kalev/Cramol

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peetud korvpalli meistriliiga hooajaeelse pressikonverentsi järel võttis mulluse hõbedase meeskonna Tartu Ülikool/Rocki seisu kokku tartlaste peatreener Gert Kullamäe, kelle hinnangul on veel vara hinnata vastasseisu kujunemist peamise rivaali BC Kalev/Cramoga.

Sel nädalavahetusel Rakveres peetud turniiri finaalis alistas Rock Kalev/Cramo 73:63, aga Kullamäe sõnul ei maksa seda võitu üle tähtsustada. «Nagu ikka iga hooaja alguses - põhjapanevaid järeldusi ei maksa teha, need on kontrollmängud. Ega ühtlane koosseis on Kalev/Cramol ka sel aastal, neil on lihtsalt natuke aega vaja kuni kokku mängida. Meil on selles mõttes pilt praegu natuke parem,» rääkis Kullamäe jõududevahekorrast Kalev/Cramoga.

Uue hooaja liidreid ennustades avaldas Kullamäe lootust, et korralikku mängu suudavad näidata eelkõige Eesti koondise mängijad, noorematest meestest peaks peatreeneri visiooni järgi sel aastal esile kerkima Saimon Sutt.

Kullamäe avaldas lisaks lootust, et Tartu tiimi juures jätkab endiselt ka vanameister Valmo Kriisa, kellel kuulduste kohaselt veel Rockiga uut lepingut sõlmitud pole. «Valmo Kriisaga on hea seis: treenib meiega ja mängib ja on õhinaga asja juures ja kõigile eeskujuks. Loodame, et selles vallas ka mingeid tagasilööke ei tule ja ta jääb meie meeskonda,» rääkis Kullamäe.

Kodune korvpalli meistriliiga algab 4. oktoobril, kui omavahel on uues Tondiraba hallis vastamisi Cramo ja Rock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles