Mootorrattur pääses avariist vigastusteta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tartus Vabaduse puiestee ja Gildi tänava ristmikul 11. septembril, kus põrkasid kokku mootorratas ja sõiduauto.
Liiklusõnnetus Tartus Vabaduse puiestee ja Gildi tänava ristmikul 11. septembril, kus põrkasid kokku mootorratas ja sõiduauto. Foto: Vahur Kalmre

Tartus Vabaduse puiestee ja Gildi tänava ristmikul juhtus neljapäeva õhtul liiklusõnnetus sõiduauto ja mootorratturi vahel. Esialgsetel andmetel inimesed kokkupõrkes vigastada ei saanud.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel sai politsei õnnetusest teate kella 17.30 paiku. Politsei tuvastas, et Volkswageni sõiduautot juhtinud 1957. aastal sündinud Rosalie eiras liiklusmärgi «anna teed» nõudeid ning sõitis ette Vabaduse puiesteel teistest sõidukitest möödasõitu teinud Honda mootorrattale, mida juhtis 1991. aastal sündinud Andres.

Juhid ei saanud esialgu avari põhjustaja osas kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles