Tulirelvaga põlluveerel hiilinud mees anti üle politseile

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Põlvamaal pidasid tähelepanelikud jahimehed kinni ja andsid politseile üle kahtlase mehe, kes hiilis laetud jahirelvaga põllu ääres.

Reedel kella 22.30 paiku teatasid kohalikud jahimehed politseile Põlva vallas Uibujärve külas Holvandi - Partsi teel põllu ääres üliaeglaselt liikuvast kahtlasest sõiduautost Volkswagen Golf, millest taskulambiga põldu valgustatakse.

Jahimehed peatasid kahtlust äratanud sõiduauto ning avastasid sellest laetud ja laskevalmis jahirelva. Politsei saabumiseni võeti relv enda kätte hoiule.

Sündmuskohale saabunud Põlva politseinikud kontrollisid jahimeestele kahtlasena tundunud 49-aastase mehe dokumente. Kuna tal puudus nii relvaluba kui ka jahipidamise õigus, toimetas politsei mehe edasisteks menetlustoiminguteks politseijaoskonda. Samuti toimetati politseisse hoiule tema juurest leitud jahirelva ja selle laskemoona.

Politsei tänab tublisid ja hakkajaid Põlva valla kohalikke mehi, kellele ei jäänud märkamatuks õhtuhämaruses põllu ääres toimunud kahtlane tegevus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles