Kahe veoki ja auto kokkupõrkes sai inimene vigastada

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtupoolikul juhtus Tartumaal kahe veoki ja ühe sõiduauto osalusel liiklusõnnetus, milles sai üks inimene vigastada.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja teatel sai politsei täna kella 18.35 ajal teate Tartumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 198. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetusest, kus toimus kokkupõrge ühe sõiduauto ja kahe veoki vahel.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduauto Toyota Tartust Võru poole ning kaldus seni teadmata põhjustel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku veoautoga. Peale kokkupõrget veokiga tegi sõiduauto teel pirueti ning põrkas ka veel teist korda esimese veoki taga liikunud teise veoautoga kokku.

Avariis sai kannatada Toyota roolis olnud mees, kelle meedikud Tartu Ülikooli Kliinikumi toimetasid. Kummagi veoki juht liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.

Sündmuskohal tegutsenud avariipolitseinike kinnitusel olid veokite juhid kained. Kõikides sõidukites kasutati nõuetekohaselt turvavarustust ning kõigi kolme masina rehvid vastasid kehtestatud nõuetele.

Kokkupõrke tagajärjel jäi teele risti üks veokitest ning ka sõiduauto, mistõttu oli veel kella 20.30 ajal liiklus avariipaigas suletud ning politseinike poolt ümber suunatud. Liiklus taastati kell 22.15.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles