Nõgene kandideerib Vanemuise juhiks ka uueks ametiajaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teatrijuht Paavo Nõgene.
Vanemuise teatrijuht Paavo Nõgene. Foto: Margus Ansu

Aeg on läinud kiiresti, tunnistas Vanemuise teatri direktor Paavo Nõgene, kelle nelja-aastane ametiaeg saab tänavu ümber. Postimehele kinnitas ta, et kavatseb kandideerida ka uueks ametiajaks.


Kultuuriministeerium kuulutas välja konkursi, leidmaks neljaks järgnevaks aastaks Vanemuise teatrile juhti. Kandideerimissoovist saab ministeeriumile teada anda kuni 6. augustini.

«Minu arvates oleks teatrile kasulikum stabiilsem juhtimine, kui juhivahetus iga kolme-nelja aasta tagant,»  põhjendas Nõgene enda soovi, osaleda ka uuel teatrijuhi konkursil. Ta lisas, et on aidanud viimase nelja aasta vältel tekitada teatris stabiilsust.

Millised on tal plaanid teatriga järgnevaks neljaks aastaks, seda Nõgene esialgu ei avaldanud, öeldes vaid, et Vanemuine on Eestis teatrikülastajate arvult kõige suurem teater ning nii peab see ka jääma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles