Aaviksoo vaatleb ajateenijate vastuvõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajateenijad.
Ajateenijad. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kaitseminister Jaak Aaviksoo tutvub sel nädalal kutsealuste vastuvõtuga kaitseväe väljaõppekeskustes ja külastab täna Kuperjanovi jalaväepataljoni Võrus.

«Sel aastal võtab kaitsevägi oma ridadesse viimase viie aasta suurima arvu kutsealuseid ning sel nädalal toimuva vastuvõtu käigus võetakse aega teenima need noored, kellest teenistuse käigus koolitatakse tulevased allohvitserid,» sõnas Aaviksoo.

«Seetõttu pean oluliseks nädala jooksul tutvuda nii ajateenijate vastuvõtu kui ka väljaõppetingimustega erinevates kaitseväe väeosades,» lisas ta.

Kaitseminister külastab täna pärastlõunal Kuperjanovi jalaväepataljoni, kus kohtub pataljoni juhtkonna, juba teenistuses viibivate ajateenijate kui ka teenistusse ilmunud kutsealustega.

Kaitseressursside amet ootab sel nädalal ajateenistusse 1600 uut kutsealust, mis on suurim arv kutsealuseid 2010. aastal, kokku oodatakse sel aastal ajateenistusse 2720 kutsealust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles