Linnavalitsus taotleb volikogult uusi ametikohti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 1. jaanuarist 2011 soovib Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakond moodustada liikluskorraldusteenistuses ühistranspordi peaspetsialisti, spetsialisti ja 0,5-koormusega juristi ametikoha. Linnakantselei infotehnoloogia teenistusse luuakse juurde spetsialist-tehniku ametikoht.


Tartu linn võtab erafirmalt üle busside sõiduplaanide koostamise ning bussipiletite müügi. Samuti hakkab linnamajanduse osakond pidama arvestust bussipiletite müügist saadava tulu üle. Samuti soovib linnavalitsus parandada avaliku liiniveo lepingu täitmise üle tehtavat järelevalvet, teatas linna pressiesindaja.

Nende ülesannete täitmiseks luuaksegi juurde üks ühistranspordi peaspetsialisti ametikoht.

Spetsialisti ametikoht on seotud 2009. aasta oktoobrist alates 0,7-koormusega koosseisuvälise spetsialisti ametikoha muutmisega täiskohaks ja koosseisuliseks. Ametikoht on seotud viivistasu otsustega seotud andmete töötlemise, dokumentide vormistamise ja edastamisega.

Liikluskorraldusteenistuse juristile täiendava 0,5-koormuse lisamine on tingitud vajadusest korraldada paremini linnavalitsuse õigusalast teenindamist viivistasu otsustega seotud vaiete lahendamisel ning Tartu linnavalitsuse esindamise vajadusega viivistasu otsustega seotud kohtuasjades.

Alates 1. jaanuarist 2011 jääb planeeritava hankelepingu kohaselt viivistasu otsuste peale esitatud kaebuste lahendamisel linna esindamine linnamajanduse osakonna ametnike ülesandeks, praegu esindab linna kohtus AS Ühisteenused.

Linnakantselei infotehnoloogia teenistuse spetsialist-tehniku ametikoha moodustamine on seotud infosüsteemi VOLIS planeeritava kasutuselevõtmisega tuleval aastal ning linnavolinike arvutite halduse ja hooldusega. Samuti hakkab tehnik pakkuma IT-tuge linna allasutustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles