Keskkonnatehnoloogid tutvustavad noortele oma eriala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja 27. mail on Tartus keskkonnatehnoloogia päevad, mis on mõeldud neile gümnaasiumi lõpetajatele, kes tunnevad huvi loodusteaduste vastu ja kaaluvad, kas mitte tulevikus end selle valdkonnaga siduda.

Ka on keskkonnatehnoloogia päevadele oodatud loodusteaduse taustaga bakalaureuseastme üliõpilased, kes kaaluvad teemavahetust ja tahaksid magistriõppeks valida midagi muud – näiteks keskkonnatehnoloogiat.

Mõlemad päevad algavad hommikul kell 10 Chemicumi õppehoones Tartus aadressil Ravila 14a.

Näha saab Chemicumi õppehoone ja tehnoloogiainstituudi laboreid ning pääseb põnevatele ekskursioonidele. 

Võimalik on uudistada üht Tartusse ehitatud passiivmaja. Noored viiakse ka Nõo asulasse, kus nad näevad reoveepuhastuse traditsioonilist tehnoloogiat ja vaadatakse tehismärgala süsteemi.

Edasi suundutakse tehasesse, mis ehitab passiivmaju.

«Võileiba ei ole vaja kaasa võtta, me pakume ka lõunat,» ütles Martin Madison. «Ka bussisõit on tasuta. Päev lõpeb kella 17 paiku.»

Osalemiseks tuleb end kirja panna, selleks vajaliku lingi leiab internetist  http://www.geograafia.ut.ee/et/keskkonnatehnoloogia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles