Tartu palliklubi tõi Soome turniirilt kaks esikohta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu palliklubi võidukad poisid.
Tartu palliklubi võidukad poisid. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Soomes Turus rahvusvahelisel korvpalli noorteturniiril JBT Tournament kaasa löönud Tartu palliklubi saabus koju kahe võidu ja vägevate emotsioonidega.

Treener Priit Paama juhendatavad 2004. aastal sündinud Tartu poisid võitsid kõik viis mängu. Alagrupis alistati Soome võistkond Nako 51:28, LoKoKo 60:31 ja Luja Lukko 67:8. Poolfinaalis oldi üle Viimsist 51:26 ja Finaalis Loima KoKost 81:32. Parimaks mängijaks selles vanusegrupis valiti Kaarel Välb.

Aasta nooremate poiste konkurentsis võitis Tartu võistkond samuti oma alagrupi. Võidud saavutati Helsinki NMKY üle 30:18, Viimsi teine tiim alistati 49:7 ja võideti ka Helsingi NmKy teine võistkond.

Poolfinaalis alistasid Tanel Kaljula juhendatavad Viimsi I võistkonna 80:6 ja tasavägises Finaalis Kotka TP 30:24. Parim mängija oli Andre Paidre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles