Tartu sulgpallurid näitasid end taas heast küljest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba sulgpallihallis peetud Eesti noorte GP-sarja viimane osavõistlus kujunes ligi kuuekümnele külalisele Soomest, Valgevenest ja Lätist vägagi kõrgetasemeliseks, rääkis sulgpallitreener Mart Siliksaar.

Mängiti viies vanuseklassis ning kümnest üksikmängu esikohast toodi Tartusse lausa viis, kõik Triitoni klubisse. Kolmekordseks võitjaks tuli Sale-Liis Teesalu (Triiton), kes lisaks U-19 neidude üksikmängule oli parim segapaarismängus koos klubikaaslase Mihkel Laanesega ja naispaarismängus koos Kati-Kreet Marraniga Nõo Sulgpalliklubist.

U-17 noormeestest näitas häid võitleja omadusi Mikk Õunmaa (Triiton), kes esikoha saamiseks pidi võitma järjest kolme soomlast. Poolfinaali võit tuli seisuga 22:20, 21:19. Finaal Erno Mäkineni vastu kujunes lasua kolmegeimiliseks. Võit Mikule 21:11, 15:21, 21:17.

U-13 poistest oli heas hoos Artur Ajupov (Triiton), kes finaalis soomlaste parimale Ross Collinsile ei andnud mingit sõnaõigust võites 21:6, 21:13.

U-11 poistest võitles vapralt Tauri Kilk (Triiton), kes dramaatilises finaalis alistas soomlaste esinumbri Matias Kiviko 16:21, 21:12, 22:20.

Tüdrukute U-11 finaal kujunes tartlaste siseasjaks. Triitoni neiu Johanna Violet Meier mängis üle TÜASK esindaja Ramona Üpruse 24:22, 21:17.

Kaks esikohta  tuli Tartusse ka U-15 paarismängudes, kus Liisa Tannik (Triiton) ja Hannaliina Piho (TÜASK) ei andnud oma vastastele isegi geimivõitu. Sama vanuseklassi segapaarismängu finaalis võitsid Matis Kaart (Triiton) ja Hannaliina Piho (TÜASK) Liisa Tanniku ja Karl Kerdi (mõlemad Triiton).

Eeloleval nädalvahetusel peetakse Tartus täiskasvanute hooaja viimane GP osavõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles