Tudengimess viib kokku õppijad ja ettevõtjad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaülikooli spordihoone.
Maaülikooli spordihoone. Foto: Margus Ansu

Homme korraldab maaülikooli üliõpilastest koosnev MTÜ Tudengi Tulevik Tartus maaülikooli spordihoones info- ja teabemessi «Tudeng ja ettevõtjad». Üritusele tuleb end tutvustama ning võimalikke praktikante või töötajaid otsima ligi 50 ettevõtjat, kelle tegevusvaldkond kattub maaülikoolis õpetatavaga.

«Messi eesmärgiks on tutvustada tudengitele erinevaid praktika- ja töövõimalusi ning pakkuda neile vahetut suhtlemist ettevõtete ja tööandjatega,» rääkis pressiesindaja vahendusel projektijuht Reesika Adojaan. Tema sõnul on mess mõeldud sillaks eelkõige maamajanduslike ettevõtete ja tudengite vahel. «Soovime viia kokku üliõpilased ja ettevõtjad, et seeläbi vähendada kõrgharidusega noorte töötute arvu.»

Messil on kavas erinevad seminarid. Näiteks räägitakse, kuidas kaaluda õhku, kuid juttu tuleb ka kutsestandarditest ja töölepingutest. Samuti tutvustatakse bensiinimootoriga puldiautot. Üritus on kõigile huvilistele tasuta. Sissepääs messile on avatud 10.30-16.00.

Rohkem infot messi kohta: www.tudengimess.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles