Uue kooli ümber tiirlevad kuulujutud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Petersoni gümnaasiumi direktor Merike Kaste ütles, et ülemineku tõttu on tekkinud palju ärevust ning linna pealt kuuleb igasuguseid jutte, millel tõepõhja all ei ole.

Peamine mure olevat tema sõnul selles, kas kom-mertsgümnaasiumist ja Descartes’i lütseumist tulnud õpilased ikka saavad jätkata selle õppekavaga, mille nad valisid gümnaasiumisse astudes.

«Kõik saavad edasi õppida seda, mida nad on valinud, kuigi võib-olla õpetavad meil teised õpetajad,» kinnitas Kaste. Kui juhtub, et mõni aine jääb õpetaja puudumisel ära, siis saab õpilane valida endale selle asemel midagi uut.

Selleks, et n-ö koduväljakul – juba tuttavas majas ja oma õpetajatega – mängivad Kivilinna gümnaasiumi õpilased teistest koolidest tulnutest otsuste tegemisel massiga üle ei sõidaks, on õpilas-esindustega tehtud kokkulepe. Kui muidu saavad esindusse teiste valitud õpilased, siis esimesel aastal kuulub sinna üks õpilane igast klassist.

Ja seda, et õpilased koolimajja ära ei mahu, ei pea samuti kartma, sest see olevat ehitatud 900 õpilasele. «Lugesime kõik toolid üle, neid on rohkem kui õpilasi,» muigas Kaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles