Lennuakadeemia uus hoone saab nurgakivi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiivikukujuline Eesti Lennuakadeemia õppehoone jääb lennuraja lähedale, vaid kiviviske kaugusele Ülenurmel asuvast lennujaamahoonest. Päris oma maja pole lennuakadeemial alates 1993. aastal asutamisest olnudki.
Tiivikukujuline Eesti Lennuakadeemia õppehoone jääb lennuraja lähedale, vaid kiviviske kaugusele Ülenurmel asuvast lennujaamahoonest. Päris oma maja pole lennuakadeemial alates 1993. aastal asutamisest olnudki. Foto: Arhitektibüroo Lunge & Ko

Kolmapäeval asetab Eesti Lennuakadeemia nurgakivi oma uuele õppekeskusele, mis kerkib Tartu lähistele Ülenurme lennuvälja kõrvale. Maja valmib järgmise aasta kevadel.


Praegu tegutseb lennuakadeemia Tartus Kreutzwaldi 58a hoones ning Ülenurmel lennujaamaga samas majas. Uue peamaja valmides kolib kogu õppetöö Ülenurmele.

Tartu Lennukolledž asutati 1993. aastal, 2008 nimetati õppeasutus ümber Eesti Lennuakadeemiaks. Rakenduskõrgkool pakub ainsana Eestis lennundusalast haridust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles