Kaks avariid Tartu tuiksoonel tekitasid hiigelummiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kesklinnas Võidu sillal juhtus täna kella 16 paiku kaks avariid, mistõttu oli liiklus Riia tänava ja Narva maantee ühenduskohas tugevalt häiritud.


Mõlemas avariis põrkasid kokku veok ja sõiduauto. Üks õnnetus juhtus keset silda, kus kokku olid põrganud veok ning sõiduauto Audi A8. Kummaski suunas pääses läbi äärmisest sõidureast.

Audi purunes avariis sedavõrd, et ei olnud enam võimeline teekonda jätkama. Puksiirauto viis sõiduauto ära.

Teine avarii asus silla Narva maantee poolses otsas, vaid paarkümmend meetrit esimesest avariipaigast eemal. Selles avariis osalesid samuti kastiga veoauto ning sõiduauto Mazda.

Teises avariis osalenud veoauto juht kinnitas sündmuskohal, et soovis reastuda enne silda paremasse sõiduritta ning näitas juba kaugelt suunatuld. Pöördel pressis end aga veoki ja kõnniteekivi vahele veel ka sõiduauto.

Õnneks puudutasid autod üksteist vaid riivamisi ning suuremat kahju ei tekkinud. Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik kinnitas, et avariides inimesed vigastada ei saanud.

Kuna avariid häirisid silla läbilaskevõimet tugevasti, tekkisid Tartu kesklinna suured ummikud. Autodevool mööda Riia tänavat ja Narva maanteed oli sellevõrra suurem, et seoses lastekaitsepäeva üritustega oli liikluseks suletud Vabaduse puiestee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles