Elron lubab lõpetada istekohtade põua Tartu rongides

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongid hilinevad.
Elroni rongid hilinevad. Foto: Ants Liigus

Elron saadab tänasest nädalavahetustel populaarsematele Tartu väljumistele kuuevagunilised rongid, ühe vaguni võrra pikenevad ka mitmed edelasuuna väljumised.

«Alates tänasest sõidavad nädalavahetustel Tartu liinil mitmel väljumisel kuuevagunilised rongikoosseisud, millega eeldatavalt lõpeb kohatine istekohtade puudus,» teatas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. Ta lisas, et eelkõige toovad lisavagunid leevendust kell 14:07 Tartust ja 17:43 Tallinnast väljuvatele reisidele.

Ühe vaguni võrra muutuvad pikemaks hommikune Viljandi väljumine (Viljandi-Tallinn 8:51) ning kaks väljumist Türi liinil (väljumised 9:10 Tallinnast ja 14:23 Türilt).

Tasub teada

-          kuuevagunilised rongikoosseisud hakkavad Tartu suunal sõitma reedest pühapäevani, väljudes kell 7:05 ja 17:43 Tallinnast ning kell 14:07 ja 20:29 Tartust;

-          lühikese ooteplatvormiga peatustes – Nelijärvel, Vägeval, Pedjal ja Kärknas väljuda soovivatel reisijatel tuleks reisi alustada sõidusuuna-poolses rongis (või esimesel võimalusel sellesse ümber istuda), sest ainult selle rongi uksed avanevad nimetatud lühikese ooteplatvormiga peatustes;

-          ühe vaguni võrra pikemad koosseisud saavad tänasest reis nr. 42 (Viljandi-Tallinn 8:51) ning reisid nr. 371 (9:10 Tallinn-Türi) ja 372 (Türi-Tallinn 14:23).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles