Ei ole meil TÜst ega Rockist pääsu

Vahur Kalmre
, Postimees / Tartu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtvaatajad Rocki ja Samaara mängul 11. veebruaril ülikooli spordihoones (keskel püsti ülikooli kantsler Andres Liinat).
Pealtvaatajad Rocki ja Samaara mängul 11. veebruaril ülikooli spordihoones (keskel püsti ülikooli kantsler Andres Liinat). Foto: Margus Ansu / Postimees

Vaikselt, aga järjekindlalt seavad Rocki korvpallimeeskonna juhtkonnast tulevad laused kahtluse alla seda, millega me Tartus harjunud oleme.

Oleme harjunud, et Eesti meistriliigas on olnud ja on suur vastasseis Tartu ja Tallinna meeskonna vahel ning et vabatahtlikult ei anna me Kalev/Cramole jalatäitki maad Eesti parima korvpallimeeskonna tiitlist ära. Ka korvpallilinna tiitlist, sest need, kel on olnud võimalus kaasa lüüa kunagisel Tartu-Tallinna erinevate vanuseklasside linnavõistlusel, mäletavad, kui edasiviiv jõud see oli.

Oleme harjunud, et Balti liigas mängib Rock finaalipääsu eesmärgiga ning nüüd nõrgenenud Balti liigas pigem juba võidu peale.

Oleme harjunud, et just Rock on see meeskond Tartus, kes toob siia eurosarja kaudu ka rahvusvahelise spordi hõngu, ja ei ole ta seal liigas sugugi olnud peksupoiss. Mis veel sellest hooajast rääkida, kui alagrupist saadi esikohaga edasi ning ka vahegrupis on käes kaks võitu kahest mängust. Üks aasta küll eksperimenteeriti ilma eurosarjata, kuid hiljem tunnistasid meeskonna juhidki, et see ei olnud kuigi tark otsus.

Niisugused on olnud Tartu korvpallimeeskonna sihid ja võimalused aastate jooksul ning ei näe küll põhjust, et neist lahti öelda.

Edasi loe blogist: vahurkal.blogspot.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles