Tartu suusaneiu võitis Eesti meistritiitli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stine-Lise Truu Mõedaku suusarajal.
Stine-Lise Truu Mõedaku suusarajal. Foto: Tartu suusaklubi

Pühapäeval selgusid Rakvere külje all Mõedakul Eesti noortemeistrid 5 ja 10 km eraldistardiga vabatehnikadistantsidel.

N16 vanuseklassi neiud sõitsid 5 km ja kiireim oli Stine-Lise Truu Tartu suusaklubist ajaga 12:05,1. Teise koha sai 9,8 sekundilise kaotusega Serviti spordiklubi esindaja Johanna Treier ja kolmas oli Anne-Liis Viilukas Nõmme spordiklubist (+18,0), vahendas Tartu suusaklubi veebileht.

N18 neiud sõitsid samuti 5 km ja võitjaks tuli Viljandi Põhjakotka klubi esindav Seila Peek ajaga 12:04,2. Hõbemedal kuulus Loviisa Leesile Nõmme spordiklubist. Kaotust võitjale kogunes 25,6 sekundit. Pronksmedal Kristiina Kresmerile CFC spordiklubist (+37,9).

Päeva napima võidu sai M16 vanuseklassi 10 km distantsil Henri Ähtiainen (22:16,0) CFC spordiklubist, kes vaid 1,7 sekundiga edestas Alvar Ratti Ülenurmelt. 5,7-sekundilise kaotusega oli poodiumi kolmandal astmel Kaarel Karri Marguse suusaklubist.

M18 10 km distantsil tuli Eesti meistriks ajaga 21:16,4 Kaarel-Kasper Kõrge Ambla spordiklubist. Teine koht selles vanuseklassis kuulus 7,7-sekundilise kaotusega Martin Lutsule Nõmme spordiklubist ja kolmas oli Andres Alvar Virkus CFC spordiklubist (+31,4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles