Simple Sessionile pääses üheksa sõitjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Aardla tänava hallis peetud BMX-sõitjate eelvõistlus kulmineerus üllatuslikult nii, et finaal jäi ära ja kvalifikatsiooni põhjal lunastasid Simple Sessioni pääsme viie asemel hoopis üheksa trikiratturit.

Kolmanda koha pälvinud tartlane Kristjan Aasmäe ütles, et võistluse konkurents oli väga tihe ja samal tasemel sõitjaid palju. Ta arvas, et kuna sõidetakse eri stiile, aga tase on võrdne, siis oli hea lahendus see, et kohti võistlusele jagati rohkem.

Nii Aasmäe kui teise ja kolmanda koha pälvinud viljandlased Enrico Orobko ja Silver Soonik jäid laias laastus oma sõiduga rahule. Orobko rõõmustas puhaste maandumiste üle, Aasmäe ja Soonik arvasid, et mõned trikid jäid ka varuks. 

Koha Simple Sessionile juba augustis Kuldrula võistlusel kindlustanud ja nüüd žüriis olnud tartlane Talis Viirpalu nõustus, et konkurents oli tihe ja otsustamist raskendas ka see, et kõik sõitjad on ju omavahel head sõbrad. «Tähtsaim oli trikkide puhtus. Mida vähem jalaga maad puudutati, seda suurem võimalus oli edasi pääseda,» selgitas ta.

BMXi eelvõistluselt Road to Simple Session pääsesid kohtadega edasi Erik Orgo, Enrico Orobko, Kristjan Aasmäe, Joosep Nilk ja Silver Soonik, wildcard`i lunastasid Kaarel Pütsep, Oliver Kurbas, Rain Robert Randväli ja Taavi Tarmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles