Linn ootab noortealgatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linna kultuuriosakond võtab kuni 16. veebruarini vastu 7–26-aastaste noorte tartlaste algatatud, kirja pandud ja teostatavad projekte, mille tegevus toimub selle aasta 10. märtsist 31. detsembrini Tartus või on muul viisil Tartuga seotud. Üks projekt võib saada toetust kuni 200 eurot.

Eelistatud on ettevõtmised, mis aitavad lahendada mõnda olulist probleemi ja millel on suurem kogukondlik mõju (ehk mõju ka teiste inimeste elule), mis suurendavad inimestevahelist märkamist ja kogukonnatunnet ning muudavad elukeskkonda paremaks, mille tegevused on uuenduslikud ning mida korraldatakse eri noorterühmade või organisatsioonide koostöös.

Toetust saavad taotleda organisatsioonid ja noorterühmad. Kui rühmaks on alla 18-aastased noored, peab rühma esindav kontaktisik olema täisealine. Toetust ei saa taotleda Tartu linnavalitsuse hallatavad asutused.

Infot taotlemise kohta leiab veebilehelt www.tartu.ee/noortealgatus.

Soovijail on võimalus saada tagasisidet oma projektile ideede tuleproovis 4. veebruaril kell 18 Lille majas (Lille 9) ja 11. veebruaril kell 18 Anne noortekeskuses (Uus 56).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles