Galerii: Bigbank alistas kodus Jelgava

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalliklubi Bigbank Tartu tunnistas möödunud nädalavahetusel üksnes võite, alistades esmalt laupäeval kodusaalis lätlaste Biolars/Jelgava ning pühapäeval Lätis sealse Daugavpilsi Universitate.

Tartus peetud mängus VK Biolars/Jelgava vastu kuulus avageim täielikult tartlastele, vahendas veebileht skduo.ee. Geim lõppes seisult 25:15. Teine ja kolmas geim olid üsna sarnase algusega: algus oli rabe, kuid lõpp kuulus kindlalt tartlastele. Kogu mängu võitis Bigbank 3:0.

Päev hiljem alistati Lätis Daugavpilsi Universitate samuti tulemusega 3:0. Nii saavutasid tartlased Schenker Liigas teise koha.

Liiga põhiturniiri kaks paremat pääsevad Eesti meistrivõistlustel otse poolfinaali. Ühtlasi sai selgeks, et Eesti meistrivõistluste poolfinaalis mängib Selver Tallinn paari TTÜ - Rakvere VK võitjaga, Bigbank Tartu aga paari Pärnu VK - Danpower Võru/Noortekoondise võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles