Tartu tragöödias põletushaavu saanud poisi toetuseks kogutakse annetusi

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne tänava kortermaja hoov.
Lääne tänava kortermaja hoov. Foto: Risto Mets

Tartu Ülikooli kliinikumi lastefond pakub võimalust toetada fondi vahendusel annetusega detsembri alguses Tartus toimunud korteripõlengus kannatada saanud 3-aastast poissi, kes viibib hetkel raskes seisundis haiglas.

Lapsel on põletushaavad mitmes kehapiirkonnas, mistõttu tema ravi saab olema pikaajaline ja kompleksne ning vajalikud on korduvad nahasiirdamise operatsioonid, kinnitas lasteanestesioloog ja intensiivraviarst doktor Tuuli Metsvaht.

TÜ kliinikumi lastekliiniku sotsiaaltöötaja Helve Maripuu sõnul saadi tõuge annetuskampaania korraldamiseks headelt inimestelt, kes omaalgatuslikult kliinikumi poole pöördusid, et lapsele erinevat laadi abi pakkuda. «Mänguasju on poisile juba kogunenud, tema täpsemad vajadused selguvad aga mõne aja pärast,» ütles ta.

Kõigil soovijatel on võimalik pisipoissi toetada, tehes ülekanne SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontodele, lisades selgituseks «3-aastane poiss»:

makse saaja: SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond

221015828742 (Swedbank)
10220014910011 (SEB)
334408530000 (Danske Bank)
17000285384 (Nordea)
771000610813 (LHV)

Kogutud annetused suunatakse esmajärjekorras lapse lapse ravile kaasaaitamiseks, kuid vajadusel ja võimalusel ka muul moel tema edaspidiseks abistamiseks.

Väikelaps sai ulatuslikke põletushaavu ööl vastu 7. detsembrit Tartus Lääne tänaval aset leidnud traagilises korteripõlengus, kus naine süütas põlema enda ja oma 3-aastase poja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles