Linnavalitsus soovitab tartlastel tormiks valmistuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm St. Jude Inglismaal.
Torm St. Jude Inglismaal. Foto: Reuters

Tartlastel tuleks saabuvaks tormiks valmis olla homme varahommikust, prognooside kohaselt on Tartus marutuule kõrgaeg kella 6st 12ni, teatab linnavalitsuse pressiteenistus.

Seoses Eesti meteoroloogiainstituudi antud tormihoiatusega tänaseks ööks ja homseks hommikuks, soovitab Tartu linnavalitsus inimestel üle vaadata oma koduümbrused ja paigutada kindlasse kohta kõik lenduda võivad esemed. Sõidukiomanikel soovitatakse mitte parkida oma autosid puude alla. Jalakäijail tasuks tormi ajal vältida parke ja puiesteid, kus kasvavad vanad murdumisohtlikud puud.

Linna heakorratelefon 1789 võtab teateid tormikahjustuste ja teedele langenud murdunud puude kohta vastu alates kella 8st hommikul. Linna lepingulised partnerid, kes hoolitsevad teede korrashoiu ja tänavavalgustuse eest, on tormi tagajärgede likvideerimiseks kõrgendatud valmisolekus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles