Kallaste poliitrivaale pidi rahustama politsei

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallaste linnavalitsus.
Kallaste linnavalitsus. Foto: Andres Haabu / Postimees

Kallaste linna valimiskomisjoni esimees, linnasekretär Jekaterina Aader kutsus täna hommikul valimisjaoskonna juurde politsei, et see rahustaks maha valimisliitude Õiglus ning Kallaste – Meie Kodu kandidaadid.

Aaderi kirjelduse järgi sisenes neli lärmitsejat – kummastki mainitud valimisliidust kaks – täna hommikul poole kümne paiku valimisjaoskonda.

«Probleem oli vist põhimõtetes ja nende põrkumises,» kommenteeris Aader. «Nad tulid sisse ja hakkasid karjuma. Nõudsid, et ma mingit nende probleemi lahendaks. Käskisin neil välja minna ja probleemi seal lahendada. Kutsusin ka politsei, et nad maha rahuneks.»

Aaderi andmeil piirdus asi lärmitsemisega. Keegi kellelegi vigastusi ei tekitanud ja politsei kedagi vahistama ei pidanud.

«Päris kaklema nad vist ei läinud, politsei käis lihtsalt kontrollimas ja lahkus kohe,» ütles Aader.

Politsei pressiesindaja Ragne Keisk kinnitas, et kell pool kümme tuli teade, et Kallastel tekkis sõnelus kahe kandidaadi vahel. Vägivalda ei tarvitatud ning seega kohapeal käinud politsei menetlust ei alustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles