Lapse surnuks sõitnud roolijoodik protsessib edasi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik sõitis politsei eest põgenedes maha Pärna 10 maja ees asuva kõnniteepiirde ning otsa selle taga mänginud lastele.
Roolijoodik sõitis politsei eest põgenedes maha Pärna 10 maja ees asuva kõnniteepiirde ning otsa selle taga mänginud lastele. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Mullu kevadel kahele lapsele maasturiga otsa sõitnud ning neist ühe surma põhjustanud roolijoodik viis oma süüasja riigikohtusse.


Raske õnnetuse põhjustamise eest viieks aastaks vangi mõistetud Dmitri Tšernikovi (35) suhtes langetatud otsuse vaidlustas riigikohtus tema advokaat Valli Murde, kes soovib oma kaitsealusele leebemat karistust, vahendas

ERR Uudised

.

Samas ei ole Tšernikovi kaebuse arutusele võtmine seal veel kindel, sest riigikohus võib menetlusloast ka keelduda.

Märtsi alguses jättis Tartu ringkonnakohus Tšernikovile mõistetud karistuse muutmata, kuid tühistas temalt auto konfiskeerimise.

Süüdistuse järgi sõitis Tšernikov mullu 11. mail parkimisplatsil otsa kahele tüdrukule, kellest üks suri Tartu ülikooli kliinikumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles