Tähed kohtuvad EMÜ spordihoones

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kell seitse läheb maaülikooli spordihoones lahti ameerikalik spordisündmus – Tähtede mäng korvpallis.


«See on rohkem show-mäng,» sõnas 16 aastat korvpalli mänginud ja aastaid Eesti noori korvpallis harinud Chris Moore. Moore on juba ammu öelnud, et Eesti korvpallis võiks olla rohkem vaatemängu, reedeõhtune Tähtede mäng oleks tema panus korvpalli show-poole arengusse.



Tartu gümnasistidest All Stars Teamile astub EMÜ spordihoones vastu meeskond We Are One, mille koosseisu kuuluvad nii kodumaised kui Ameerika päritolu muusikud ja korvpallurid.



Ameerika juurtega tegijatest teevad palliga imesid lisaks Moore’ile Big D, Tallinna Kalevis pallinud Greg McQuay ja rohkem muusikuna tuntud James Werts. Maarjamaa meestest löövad kaasa lauljad Mikk Saar, Lauri Pihlap ja rannavõrkpallur Rivo Vesik. Pole võimatu veel mõne pallivõluri lisandumine.



«Tahame selle mängu teha noortele suursündmuseks,» sõnas Moore. Pidu ei piirdu vaid pallimänguga. Kahe poolaja vahel lahutavad rahva muusikalist meelt 372 Hiphop Projekt, James Werts ja Lauri Pihlap. Jagatakse auhindu ja hilisõhtul on järelpidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles