Kas kondoomimaskott ikka sobib lasteüritusele?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Tartu linnamaratoni lasteüritustel köitis paljude lapsevanemate tähelepanu kahel jalal kõndinud suur fallosekujuline Billy Boy kondoomide maskott. Kas selline sponsor ikka sobib lasteüritustele?

Vastab Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk:

Billy Boy ei olnud lastejooksude, vaid tudengimaratoni sponsor. Nende maskoti liikumine lasteüritustel oli pigem juhus. Maratoniürituste kava oli väga tihe ja võistlused kattusid üksteisega. Kuid ma ei jaga arvamust, et see maskott oleks olnud kuidagi ebaeetiline.

Kuidas maratoniüritused muidu õnnestusid?

Ilmataat hoidis meid ja kõik läks väga ilusti. Ka liikluse poolelt ei olnud probleeme. Maratonidistantsi lõpetas 411 inimest. Lasteüritustel oli kaasalööjaid üle 2000. Kokku lõi linnamaratoni üritustel kaasa üle 4000 spordisõbra.

Meditsiiniteenistuse poolelt läks samuti rahulikult. Ainult üks inimene vajas ülepingutuse tõttu arstiabi. Jalaville ikka tekkis.

Kas linnamaraton on nüüd Tartu Maratoni klubi ürituste sarjas kanda kinnitanud?

Kindlasti. Tegelikult on arenguruumi osalejaskonna suurendamiseks palju. Kavas on ju 10 kilomeetri distants, mis on kõigile jõukohane. Tulevikus võiks kaasata ka kooliõpilasi, et teha suur üleüldine spordipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles