Tartu Ülikooli tudengid käivitavad taas tasuta õigusbüroo

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiteenistuse tippjuhte ehk kantslereid, asekantslereid ja ametite ning inspektsioonide direktoreid häirib nende töökorralduses kõige enam otsustusprotsesside paindumatus ja aeglus.
Riigiteenistuse tippjuhte ehk kantslereid, asekantslereid ja ametite ning inspektsioonide direktoreid häirib nende töökorralduses kõige enam otsustusprotsesside paindumatus ja aeglus. Foto: SCANPIX

Esmaspäevast alustavad Tartu Ülikooli tudengid taas tasuta õigusabi andmist ning registreerimine vastuvõtuaegadele on juba alanud.


Õigusteaduskonna üliõpilaste õigusbüroo nõustaja Erik Seim kinnitas Tartu Postimehele, et õigusabi saab Tartus Näituse tänaval asuvas õigusteaduskonna hoones. Õigusabi soovijatel palutakse end eelnevalt kirja panna.



Telefoni (7375995) teel saab vastuvõtule registreerida õigusbüroo vastuvõtuaegadel ehk esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 16-19 ning laupäeviti kell 10-13.



Teistel aegadel saab end kirja panna Näituse 20 valvelauas isiklikult kohale tulles.



Iga-aastase projekti raames annavad õigusabi kolmanda aasta bakalaureuse- ja magistriastme Tartu Ülikooli õigusteaduskonna üliõpilased.



Büroo jääb kevadsemestril avatuks 8. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles