Raadi Race sõidetakse sel aastal Ilmatsalus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadi Race 2009.
Raadi Race 2009. Foto: www.autoklubi.ee

Sellel laupäeval, 13. veebruaril toimub Tartu külje all, Ilmatsalu järve jäärajal, Tartu Autoklubi korraldatav iga-aastane jäärajasõit, nimega Raadi Race@Ilmatsalu.

Võistlus toimub kolmes võistlusklassis: esiveolised autod, tagaveolised autod ja neliveolised autod. Samuti selgitatakse välja päeva kiireim naisvõistleja.


Kohapealne check-in ja võistluseelne tehniline kontroll algab kell 8:00. Pealtvaatajatele avatakse väravad kell 10. Võistlus on registreeritud Eesti Autospordi Liidus, mis lubab kihutamisest osa võtta ka kehtivat EAL-i võistlejalitsentsi omavatel sõitjatel.

Peale võidusõidu on pealtvaatajate jaoks kohal toitlustus maitsvate söökide ja kuumade jookidega. Ka on võimalik vaadata ja ise kätt proovida murutraktorite jäärajasõidus. Ei puudu ka kommentaatorid ja jääsaun.

Raadi Race on juba nelja-aastase ajalooga üritus. Varasematel aastatel on samanimeline võistlus toimunud Raadi Lennuvälja betoonile tehtud jäärajal. Kuna aga üritus on võistlejate ja pealtvaatajate seas suure populaarsuse võitnud, ei hakanud korraldajad segaduse ära hoidmiseks ka võistluse nime muutma. Nii jäigi Raadi Race@Ilmatsalu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles