Tartu hilistalvine sisustusmess kolib sügisesse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu sisustusmessi märksõnadeks jäävad endiselt personaalsus, isikupärasus, ootamatud disainilahendused ja traditsioonid.
Tartu sisustusmessi märksõnadeks jäävad endiselt personaalsus, isikupärasus, ootamatud disainilahendused ja traditsioonid. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu näituste tegevjuhi Alo Pettai kinnitusel ei jää ei sisustusmess ega ka ükski teine 2010. aastasse kavandatud mess pidamata. Märtsikuu algusesse planeeritud sisustusmess lükkub eksponentide ning külastajate soovile vastu tulles hoopis sügisesse.


«Vaatasime kalenderplaani üle ning leidsime, et sisustuse teema sobib paremini hoopis oktoobrikuusse. 14.- 16. oktoobril saavad huvilised korraga külastada koguni kolme üritust: ehitus-, tööriista- ning sisustusmessi,» märkis Pettai pressiesindaja vahendusel.



Tihedama kontseptsiooniga loodab messikeskus tekitada sünergiat kõigi osapoolte vahel. «Sisustus 2010» märksõnadeks jäävad endiselt personaalsus, isikupärasus, ootamatud disainilahendused ja traditsioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles